
Paistettua / hiillostettua Benella Kirjolohta ja katkarapuja ”al Ajillo”
30 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
800 g | Benella kirjolohifilettä |
180 g | Katkarapuja |
2 kpl | Valkosipulin kynttä |
1-2 kpl | Tuoretta chiliä |
2 rkl | Persiljasilppua |
2 rkl | Silputtua sokerihernettä |
2 kpl | Shalottisipulia |
2 kpl | Porkkanaa |
1 rkl | Oliiviöljyä |
1 rkl | Voita |
Valmistusohje
-
Paista/hiillosta maustetut Benella Kirjolohen annospalat.
-
Kuumenna öljy, lisää viipaloidut valkosipulit ja chili. Kuullota hetki, lisää voi ja suikaloidut vihannekset.
-
Kypsennä pikaisesti, lisää katkaravut ja persilja. Kuumenna.