Hyppää sisältöön
Hiillostettu Benella Kirjolohi

Paistettua / hiillostettua Benella Kirjolohta ja katkarapuja ”al Ajillo”

30 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
800 g Benella kirjolohifilettä
180 g Katkarapuja
2 kpl Valkosipulin kynttä
1-2 kpl Tuoretta chiliä
2 rkl Persiljasilppua
2 rkl Silputtua sokerihernettä
2 kpl Shalottisipulia
2 kpl Porkkanaa
1 rkl Oliiviöljyä
1 rkl Voita
Valmistusohje
  1. Paista/hiillosta maustetut Benella Kirjolohen annospalat.

  2. Kuumenna öljy, lisää viipaloidut valkosipulit ja chili. Kuullota hetki, lisää voi ja suikaloidut vihannekset.

  3. Kypsennä pikaisesti, lisää katkaravut ja persilja. Kuumenna.

Haku