
Foliossa kypsennettyä pipari Benellaa
40 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
600 g | Nahatonta Benella Kirjolohifileetä |
300 g | Suikaloituja juureksia (esim. porkkanaa, purjoa, fenkolia) |
50 g | Ruskeita joulupipareita |
80 g | Aurajuustoa |
suolaa | |
pippuria | |
sitruunamehua | |
voita | |
tilliä |
Valmistusohje
-
Laita suolalla ja pippurilla maustetut fileet voidellun folion päälle.
-
Päällystä ne piparkakkurouheella ja aurajuustomuruilla (jätä hieman piparia/aurajuustoa juuresten päälle).
-
Kypsennä n.15 minuuttia 180 asteessa.
-
Lisää suikaloidut juurekset ja kypsennä vielä 5 min.
-
Ripottele valmiin ruoan pinnalle piparkakkurouhetta, aurajuustomuruja ja tillisilppua.