
Benella Kirjolohi-cheviche, avokadoa ja chiliöljyä
Kalan marinointiin vähintään 60 min
20 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
400 g | Benella kirjolohta, nypittynä |
2 kpl | Limehedelmää |
0.5 kpl | Valkosipulin kynsi |
Tuoretta korianteria | |
Suolaa ja mustapippuria | |
Tabascoa tai chilikastiketta (ei makeaa) | |
1 kpl | Avokado |
0.5 kpl | Sitruunaa |
2 dl | Ruokaöljyä |
0.25 kpl | Tuoretta chilipaprikaa |
Valmistusohje
-
Kuutioi ruodoton Benella Kirjolohi 1 cm kuutioiksi. Suolaa kevyesti ja ripottele kalakuutioiden päälle tuoretta hienonnettua chiliä ja valkosipulia, sekä korianteria maun mukaan.
-
Lisää joukkoon kahden limen mehu ja anna marinoitua kylmässä noin tunti.
-
Poista chilistä siemenet ja yhdistä öljyn kanssa tehosekoittimessa. Mausta kevyesti suolalla.
-
Soseuta avokado ja lisää sitruunan mehu ja mausta suolalla ja pippurilla.